Monday, April 16, 2007

Cristi Nistor

Cristi Nistor este un nume care poate acum nu va spune mare lucru dar va promitem ca intr-un timp scurt va deveni foarte cunoscut. Cristi e talentat, e frumusel, (atentie fetelor!) si ce e cel mai important promite sa devina o mare vedeta .
Inca din frageda pruncie, Cristi a cochetat cu muzica si a participat la diferite competitii unde a reusit sa obtina o multime de premii: Premiul special la Mamaia Copiilor si Adolescentilor, in 2003, Locul II la preselectia nationala a Festivalului International „Cerbul de Aur”, in anul 2004, Locul III la Festivalul Mamaia – sectiunea Interpretare, in 2005 si astea sunt numai cateva dintre ele.
De curand Cristi si-a lansat primul videoclip din cariera. Piesa se numeste „Coji de portocala” si o canta alaturi de Simona Nae.
Cu toate ca piesa si videoclipul erau gata inainte de finele anului trecut, intreaga echipa a hotarat ca piesa miroase prea mult a primavara si ca momentul potrivit al lansarii este luna martie.
Pentru ca scenariul cerea o zi senina si in noiembrie un astfel de eveniment e lucru rar, cei din echipa au avut ceva de asteptat pana cand a rasarit soarele si pe strada lor.
Videoclipul a fost filmat in mai multe locatii, Gradina Botanica, Facultatea de Agronomie si Teatrul National din Bucuresti.
Albumul va aparea peste doua saptamani, iar pentru cele 10 piese, Cristi Nistor a colaborat cu Andrei Kerestely, Dani Guti, Marius Moga si Bogdan de la Unu.
O data cu venirea primaverii „Cojile de portocale” se vor incalzi din ce in ce mai tare sub razele de soare si mirosul lor placut ne va insoti cel putin pana la toamna.
Sursa: www.roton.ro

1 comment:

Unknown said...

e chiar frumusel..si are si voce:)